FARO zal zijn visionaire 3D-technologie voor geospatial en de bouwsector presenteren op Geospatial World Forum 2020

FARO is een bedrijfssponsor op Geospatial World Forum 2020. Het evenement vindt plaats van 7-9 april in Taets Art & Event Park in Amsterdam. FARO levert belangrijke inzichten en waarde aan de geospatial en bouwsegmenten, met zijn vele oplossingen in Digital Construction, Digital Twins, Cloud Collaboration, Highspeed Reality Capture en nog veel meer. Deelnemers aan Geospatial World Forum zullen deze oplossingen maximaal kunnen ervaren. Er vinden verschillende demo’s plaats op de beursstand van FARO alsook verschillende lezingen in het aangeboden programma.

Bezoek FARO op stand 22.

Andreas Gerster, Vice President Global Sales Construction BIM bij FARO Europe, zal tijdens de plenaire sessie een presentatie geven. “Geospatial World Forum is de plek om belangrijke denkers te ontmoeten en te discussiëren over de nieuwste trends op het gebied van geowetenschap, de digitalisering van workflows in de architectuur, engineering en bouw”, aldus Gerster.

FARO is een van de belangrijkste aanjagers van innovatie sinds de beginfases van de digitalisering. “Geospatial World Forum stelt ons in staat om onze ingenieuze hard- en softwareoplossingen te laten zien die ervoor zorgen dat duizenden klanten over de hele wereld kunnen profiteren van zeer nauwkeurige 3D-gegevensregistratie, snelle en eenvoudige dataprocessie, het verminderen van projectkosten en het minimaliseren van verspilling, en het verhogen van de winstgevendheid. Wij van FARO kijken er naar uit om met u te praten over uw bedrijf en te bespreken hoe FARO u kan helpen uw workflow te optimaliseren”, besluit Gerster.

Daarnaast biedt FARO  u presentaties van twee andere deskundigen aan: Oli Buerkler, Senior Product Manager Construction BIM, en van Udo Haedicke, Product Manager Construction BIM. Ook zal er een gedegen productdemonstratie en twee presentaties van klanten plaatsvinden.

Door de jaren heen hebben de visionaire 3D-technologieoplossingen van FARO een grote invloed uitgeoefend op de architectuur-, bouw- en ingenieursindustrie (AEC) op Geospatial World Forum. FARO ondersteunt niet alleen de geospatial adoptie in AEC, het wordt ook een belangrijke factor nu de industrie steeds verder digitaliseert.

Bezoek FARO op stand 22.

Voor meer informatie, bezoek: https://geospatialworldforum.org/index.html