Ook dit jaar is FARO aanwezig op TechniShow in de Jaarbeurs te Utrecht. FARO presenteert op de beurs meerdere product portfolio en innovaties op het gebied van 3D-meettechniek voor professonials. FARO besteedt op haar stand naast producten als de Swift Modeler, het 8-Axis systeem, Prizm, Tracer en Vantage ook aandacht aan de zoektocht naar de oudste werkende FaroArm.

TechniShow is het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo’s, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen. 

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op stand 11. B077

FARO Swift Modeler

De As-BuiltTM Modeler stelt gebruikers in staat om eenvoudig as-built realiteitsgegevens als puntenwolken en meshes van FARO en andere scanoplossingen te importeren zonder beperkingen qua gegevensgrootte. Verder is het mogelijk om 3D-gegevens te gebruiken, ongeacht hun herkomst, zoals gegevens van vaste en mobiele laserscanners, drones en fotogrammetrische apparaten, en deze in detail te bekijken in 2D, 3D en Virtual Reality.

FARO “Oldest Arm” campagne

FARO lanceert een nieuw Europees initiatief in de zoektocht naar de oudste werkende FaroArm®. Zo wordt de klant met de oudst werkende FaroArm beloond met de meest recente en geavanceerde FaroArm-oplossing. Het idee is om alle bestaande Europese klanten in staat te stellen hun ervaring met hun FaroArm, die in de afgelopen 30 jaar is aangeschaft, en nu nog steeds in gebruik is, te delen. Om deel te nemen moeten klanten zich registreren op een speciale FARO-webpagina (https://oldest-working-faroarm.faro-europe.com/), hun gegevens registreren en één afbeelding delen met hun huidige FaroArm in een werkomgeving. Het serienummer van het product zal ook nodig zijn als voorwaarde om deel te nemen aan de actie.

FARO 8-Axis systeem

FARO presenteert de meest recente versie van het FARO 8-Axis systeem, die combineert óf de draagbare Quantum FaroArm® óf Quantum ScanArm portfolioproducten met een functioneel geïntegreerde, maar wel fysiek separate, 8ste as. De 8ste as is een volledig roterende as, identiek voor en een natuurlijke uitbreiding van alle FaroArm® producten. De 8e as maakt rotatie mogelijk van wat in real-time wordt gemeten, wat betekent dat de arm niet moeilijk rond het object hoeft te reiken en niet naar verschillende locaties binnen het proces hoeft te worden verplaatst.

FARO PRIZMTM, TracerSI en VantageS6

Daarnaast toont FARO de FARO PrizmTM, de eerste LLP op de markt met een functie voor het scannen in hoge resolutie in 3D-kleur. PrizmTM is specifiek ontworpen om te werken als een compacte, naadloos geïntegreerde oplossing met de FARO Quantum ScanArm-productfamilie en zet de FARO-traditie voort: het leveren van maximale meetconsistentie in elke werkomgeving.

Naast de FARO Prizm zal ook het FARO TracerSI-systeem voor geavanceerde laserprojectie te zien zijn. De TracerSI is het allereerste geavanceerde laserimaging- en projectiesysteem met functies voor het met hoge resolutie scannen van beelden tijdens volledige projectievolume. Deze combinatie van laserscannen en nauwkeurige projectie vormt een nieuwe industrienorm voor herhaalbare lasergestuurde assemblage.

FARO toont ook de nieuwe FARO VantageS6 en VantageE6. Deze grootschalige, zeer nauwkeurige meetoplossingen leveren 6 vrijheidsgraden (6DoF) meetmogelijkheden via de optionele 6Probe, die toegang geeft tot verborgen gebieden en kleine functies.