De klant met de oudste, werkende FaroArm wordt beloond met de meest geavanceerde FaroArm-oplossing

FARO lanceert een nieuw Europees initiatief in de zoektocht naar de oudste werkende FaroArm®. Zo wordt de klant met de oudst werkende FaroArm beloond met de meest recente en geavanceerde FaroArm-oplossing. Het idee is om alle bestaande Europese klanten in staat te stellen hun ervaring met hun FaroArm, die in de afgelopen 30 jaar is aangeschaft, en nu nog steeds in gebruik is, te delen.

Om deel te nemen moeten klanten zich registreren op een speciale FARO-webpagina (https://oldest-working-faroarm.faro-europe.com/), hun gegevens registreren en één afbeelding delen met hun huidige FaroArm in een werkomgeving. Het serienummer van het product zal ook nodig zijn als voorwaarde om deel te nemen aan de actie.

FARO introduceerde zijn eerste apparaat met scharnierende arm-meettechnologie ongeveer 35 jaar geleden. De eerste scharnierende FaroArm voor de industriële markt dateert uit het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw. De 3D-meettechniek van FARO onderscheidt zich door zijn hoge betrouwbaarheid, robuustheid en duurzaamheid. Op basis van deze sterk onderscheidende eigenschappen lanceert FARO Europe de “Zoektocht naar de oudste en werkende FaroArm”.

“We kijken er naar uit om foto’s te ontvangen van onze oudste FaroArm-modellen en te ontdekken en te leren hoe ze onze klanten tot op de dag van vandaag nog steeds helpen om hun meest uitdagende metrologische taken onder de knie te krijgen”, aldus Thorsten Brecht, Senior Director 3D Manufacturing bij FARO Europe.

De wedstrijd, die begint op 28 januari 2020 en eindigt op 15 april 2020, staat open voor alle Europese FARO-klanten die hun FaroArm hebben gekocht bij een FARO-vertegenwoordiger of een van de officiële partners of distributeurs van FARO. De winnaar krijgt de unieke kans om hun oude FaroArm te ruilen voor het huidige en meest geavanceerde 8-Axis Faro ScanArm Systeem met CAM2 software, en dat volledig gratis.

De prijs zal worden uitgereikt op de FARO-stand tijdens de Control beurs, die in mei 2020 in Stuttgart plaatsvindt.