FARO Benelux B.V. toont haar nieuwste ontwikkelingen op de Precisiebeurs in Veldhoven op 13 en 14 november 2019, stand 53. FARO Benelux is aanwezig met haar nieuwste technologieën en branchespecifieke softwareoplossingen die bedrijven in de maakindustrie helpen om continue te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen die worden gesteld.

Dit vraagt om nieuwe meettechnieken waarmee de kwaliteitscontroles worden geoptimaliseerd en de productiviteit wordt verbeterd. Belangrijk hierbij is dat al in een vroeg stadium fouten kunnen worden gedetecteerd om een betere kwaliteit van het eindwerk te realiseren.

Technologie voor de maakindustrie

De FARO-technologie die op de beurs wordt tentoongesteld is gericht op het optimaliseren van productieprocessen en het reduceren van fouten. Onder andere de meest recente versie van het FARO 8-Assige systeem wordt tentoongesteld. De 8e as maakt rotatie mogelijk van wat in real-time wordt gemeten, wat betekent dat de arm niet moeilijk rond het object hoeft te reiken en niet naar verschillende locaties binnen het proces hoeft te worden verplaatst.

Daarnaast toont FARO de FARO PrizmTM die een maximale meetconsistentie levert voor zowel direct-naar-onderdelen contact- als contactloze eisen in elke werkomgeving. Naast de FARO Prizm zal ook het FARO TracerSI-systeem voor geavanceerde laserprojectie te zien zijn. De TracerSI projecteert het werk op de exacte locatie waardoor direct overgegaan kan worden tot de actie. Deze combinatie van laserscannen en nauwkeurige projectie vormt een nieuwe industrienorm voor herhaalbare lasergestuurde assemblage.

FARO toont ook de nieuwe FARO VantageS6 en VantageE6. Deze grootschalige, hoognauwkeurige meetoplossingen bieden 6 vrijheidsgraden (6DoF) meetmogelijkheden via de optionele 6Probe, die toegang geeft tot verborgen gebieden en kleine functies.

Kortom, allemaal technologieën die de maakindustrie helpen de hoeveelheid afval te reduceren en tegelijkertijd de effectiviteit te verhogen.

Voor meer informatie kan u terecht bij de accountmanagers van FARO op stand 53 op de Precisiebeurs. De beurs vindt plaats in het Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof te Veldhoven op 13 en 14 november 2019.