Op donderdag 21 november 2019 organiseert FARO Benelux in Rotterdam een Open House voor 3D productie, met als unieke locatie de Van Nelle fabriek. De Van Nelle fabriek is een UNESCO-monument en deze fantastische plek wordt nu als bijzondere locatie gebruikt voor FARO’s New Technology Day.

De bedoeling van deze halve dag is om u kennis te laten maken met nieuwe methoden waarmee u uw kwaliteitscontroles kunt optimaliseren en uw productiviteit kunt verbeteren, wat mogelijk wordt gemaakt door de nieuwe 3D-meettechnologieën van FARO, waaronder de FARO 8-axis Quantum ScanArm, de Visual Inspect, de FARO Laser Tracker VantageS6 en de Laser Projector TracerSI. Het is de ideale gelegenheid om de nieuwste FARO-technologieën te ontdekken, te vergelijken en te testen! FARO’s experts zijn aanwezig om onze producten te demonstreren en om al uw vragen te beantwoorden.

Geïnteresseerd? U kunt zich hier aanmelden voor de New Technology Days. Deelname is gratis.

 Vergeet niet uw eigen onderdelen (en bijhorende CAD-bestanden) mee te nemen, ons team van experts meet en analyseert ze dan voor u!

Datum:

Donderdag 29 oktober 2019 van 9:00 tot 13:00 uur.

 

Programma:

9:00 uur           Ontvangst & openingswoord

9:30 uur           Introductie FARO

10:00 uur         Live Demo: 8Axis System, Prizm, FARO 6DoF Solution, TracerSI Laser Projector, Visual             Inspect

12:30 uur         Lunch

13:00 uur         Q&A, einde

 

Locatie:

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

Rotterdam

Geïnteresseerd? U kunt zich hier aanmelden voor de New Technology Days. Deelname is gratis.