Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseert FARO Benelux in Eindhoven de High-Speed Laserscanning Day. Tijdens deze dag worden FARO’s meest recente oplossingen voor high-speed laserscanning en directe analyse voor het eerst voorgesteld. Ook worden de laatste en toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot FARO-laserscanning technologie en intelligente softwareoplossingen gepresenteerd.

Digitale en 3D planning met BIM (Building Information Modeling) wordt het nieuwe standaard proces. Met FARO’s oplossingen kunnen scanprojecten met de hoogste nauwkeurigheid worden uitgevoerd waardoor de efficiëntie in 3D data capturing wordt verhoogd.

Geïnteresseerd? U kunt zich hier aanmelden voor de FARO High-Speed Laserscanning Day. Deelname is gratis.

Hoe dat in zijn werk gaat tonen onze experts u graag tijdens deze High-Speed Laserscanning Day. Tijdens deze dag krijgt u inzicht in hoe FARO’s ecosysteem uniforme workflows mogelijk maakt van nauwkeurige as-built opmetingen tot het maken van CAD- en BIM-modellen, ontdekt u hoe FARO’s meest recente reality capture innovaties u kunnen helpen om de productiviteit in 3D data capture te verhogen, en hoe 3D planning en verwerking gedurende alle fases van de building life cycle gebruikt kunnen worden.

Datum:

Dinsdag 29 oktober 2019 van 9:30 tot 14:00 uur.

Programma:

9:30 uur           Welkom en introductie

9:45 uur           Presentatie en live demo van onze nieuwe high-speed laserscanning oplossingen: Focus Swift & As-built Modeller Software

10:45 uur         FARO Focus S and Scene 2019 laatste nieuws

11:30 uur         BuildIT Construction laatste nieuws

12:00 uur         Lunch

12:45 uur         Live Demo van FARO ScanPlan, updates en WebShare Cloud

14:00 uur         Q&A en netwerken

 

Locatie:

Conference Center High Tech Campus

High Tech Campus 1

Eindhoven

Geïnteresseerd? U kunt zich hier aanmelden voor de FARO High-Speed Laserscanning Day. Deelname is gratis.