Kom en ontdek de nieuwste industriële meettechnische oplossingen voor het optimaliseren van de kwaliteitscontroles en het verbeteren van de productiviteit!

FARO organiseert een New Technology Day om klanten te informeren over haar nieuwste, innovatieve Factory Metrology oplossingen. Doe mee met onze Expert Teams om te leren hoe uw kwaliteitsborging, productie en productieprocessen kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van de modernste 3D-meet- en laserprojectietechnologie!

Dit evenement vindt plaats op woensdag 16 oktober 2019 van 10:00 tot 14:00 uur in Silo’s, Leuvensesteenweg 350, 3190 Boortmeerbeek. De lunch wordt voorzien. Deelname aan dit evenement is volledig gratis. U kunt zich hier registreren.

Ontdek, vergelijk en test

De FARO New Technology Day biedt inzicht in de toegevoegde waarde die nieuwe FARO oplossingen kunnen bieden binnen industriële productieprocessen. Tijdens de New Technology Day heeft u de mogelijkheid om de nieuwste FARO technologieën te ontdekken, te vergelijken en te testen! En als u uw eigen onderdelen en bijbehorende CAD-bestanden meeneemt, zullen onze experts ze voor u meten en analyseren. Een directere feedback kunt u niet krijgen.

Vergeet u dus niet hier te registreren voor een live demo met een van uw eigen onderdelen.

Dit evenement vindt plaats op woensdag 16 oktober 2019 van 10:00 tot 14:00 uur in Silo’s, Leuvensesteenweg 350, 3190 Boortmeerbeek. De lunch wordt voorzien.

De dag is als volgt gepland:

  • 10:00 u Ontvangst
  • 10:30 u Introductie FARO
  • 11:00 u Live Demo: 8-Axis Quantum Scan Arm, Visual Inspect en de Laser Trackers Vantage S6 en Tracer SI
  • 13:00 u Lunch
  • 14:00 u Einde van het evenement

Deelname is volledig gratis. U kunt zich hier registreren voor dit evenement.