FARO organiseert dit event om klanten te informeren over haar nieuwste en toekomstige BIM-oplossingen. Digitale en 3D-planning met BIM wordt het nieuwe standaardproces in bouw- en gebouwmanagement. Tijdens deze dag ontdekt u hoe FARO’s nieuwe technologieën u helpen bij het verhogen van de efficiëntie in het vastleggen en verwerken van 3D-gegevens in alle stadia van de bouwcyclus. Het evenement is speciaal bedoeld voor AEC professionals.

U kunt zich hier registreren voor dit evenement en deelname is volledig gratis.

Tijdens deze dag kunt u rekenen op direct advies en feedback op maat van onze experts. We kijken naar de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de FARO laserscan technologie en intelligente softwareoplossingen. In combinate met de As-Built software laten we zien hoe AEC-professionals snel en nauwkeurig de gewenste 2D- en 3D-resultaten uit opgemeten gebouwen, installaties, topografie en infrastructuur kunnen halen. Ook wordt er uitgelegd hoe modellen op de werkelijkheid kunnen worden afgestemd en hoe gegevens terug naar de echte wereld kunnen worden geprojecteerd, waardoor het bouwproces meer traceerbaar wordt.

Dit evenement vindt plaats op 11 juni 2019 van 10.00 tot 14.30 uur bij FARO Benelux op de High Tech Campus in Eindhoven. De lunch wordt voorzien.

De dag is als volgt gepland:

 • 10: 00u – Welkom en kennismaking
 • 10: 15 uur – Geavanceerde scantechnieken en traceerbare 3D
 • 11:00 uur – Koffiepauze
 • 11: 10u – FARO Focus S en Scene 2019 nieuwste updates
 • 11: 30u – BuildIT 2019 laatste updates
 • 12:00 uur – Lunch
 • 12: 45u – Groep Sessie 1 – FARO As-Built Suite – Verwerking van puntenwolken
 • 13: 15u – Groep Sessie 2 – Laserprojectie en plaatsingstechnieken
 • 13: 45u – Groep Sessie 3 – WebShare Cloud en FARO ScanPlan
 • 14: 15 uur – Q&A en netwerken
 • 14: 30 uur – Einde van het evenement

Deelname is volledig gratis. U kunt zich hier registreren voor dit evenement.