GEO | Design + BIM 2018 verdiept zich rond het thema “Enabling Tomorrow’s Connected Infrastructure” in de integratie van georuimtelijke technologie en BIM. Vanuit deze invalshoek presenteert FARO haar laatste ontwikkelingen op dit gebied. FARO is continu bezig geweest met het innoveren en het instellen van nieuwe normen voor laserscantechnologie. We zijn verheugd om deze trend dit jaar tijdens de GEO | Design + BIM-agenda te introduceren.

Het evenement vindt plaats op 1 en 2 november in Amsterdam. U kunt zich hier registreren voor GEO | Design + BIM 2018.

 

FARO’s 3D meet- en beeldvormingsoplossingen zijn wereldwijd overgenomen door architectenbureaus, bouwtechnische bedrijven en aannemers voor 3D-modellering en as-built documentatie. De oplossingen stellen AEC-professionals in staat om snel en nauwkeurig gewenste 2D- en 3D-deliverables in bouwprojecten te extraheren.

FARO is de afgelopen jaren geëvolueerd tot leverancier van complete oplossingen aan professionals in de bouwsector gedurende de hele levenscyclus van het gebouw. Onze oplossingen voor traceerbare constructies genereert een consistent gestructureerde reeks geverifieerde gegevens, waardoor de nauwkeurigheid van de constructie aanzienlijk verbetert. Dit zorgt ervoor dat er minder tijd en geld wordt verspild op de bouwplaats waardoor niet alleen een betere bouwkwaliteit wordt bereikt, maar ook een hogere Return on Investment.

GEO | Design + BIM 2018

GEO | Design + BIM is een exclusief platform in Europa dat discussies met betrekking tot het gebruik van geospatiale gegevensanalyses en BIM in ruimtelijk ontwerp, constructie, bediening en onderhoud belicht en initieert. Het evenement zal zich verder verdiepen in de integratie van geospatiale technologie en BIM; en andere bijbehorende trends in de industrie, waaronder big data-analyse, IoT-sensoren, drones, virtual reality (VR) en augmented reality (AR), robotica, delen van werk in de cloud, modulaire / offsite-constructie, modelleren van stadsinformatie, etc.

Het evenement vindt plaats op 1 en 2 november in Amsterdam.

U kunt zich hier registreren voor GEO | Design + BIM 2018.