Op 17 oktober organiseert FAROBeneluxeen exclusief evenement voor haar klanten uit de Benelux regio. Het evenement vindt plaats tijdens de vakbeurs Intergeo in Frankfurt. Het klantenevenement neemt een halve dag in beslag zodat u daarnaast voldoende tijd overhoudt om op dezelfde dag de vakbeurs te bezoeken.

Inschrijving is gratis,voor de lunch wordt gezorgd en u ontvangt bovendien een gratis entreebewijs voor Intergeo.

Tijdens deze exclusieve dag laten we u kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van FARO-laserscanners en softwareoplossingen. We laten zien hoe gedetailleerde vastlegging van locatiegegevens de basis kan vormen voor meerdere toepassingen, zoals controle van het ontwerp ter plaatse, botsingsdetectie, tolerantieanalyse en nog veel meer. Aandacht wordt besteed aan hoe u door het gebruik van realiteitsgegevens de levensduur van het gebouw kunt optimaliseren. Daarnaast zal Stormbee de resultaten van zijn drone mobile mapping systeem presenteren.

Intergeo

Intergeo is ‘s werelds grootste vakbeurs voor geodata en landbeheer. Dit jaar vindt ze plaats van 16 tot 18 oktober in Frankfurt. Intergeo richt zich op de belangrijkste geografische kwesties van digitalisering en de digitale revolutie. Zonder digitalisering kunnen er geen slimme steden en dorpen zijn, geen BIM en geen e-overheid. Geo-informatie is een vitaal onderdeel geworden van de digitale revolutie. Daarnaast neemt ook het belang van kunstmatige intelligentieprocessen, augmented reality en virtual reality toe. Intergeo is de ontmoetingsplek om u te informeren over de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Datum:

Woensdag 17 oktober 2018 van 10:00 tot 12:30 uur of van 13:30 tot 16:00 uur. Deelnemers van beide groepen worden uitgenodigd voor de lunch van 12:30 tot 13:30 uur.

Programma:

  • Welkom en inleiding
  • Product- en softwarenieuws
  • Traceerbaar bouwen “levenscyclus van het gebouw”
  • Stormbee presentatie
  • V&A met productmanagement

Locatie:

INTERGEO, Messe Frankfurt, Hal 12, kamer 110

Geïnteresseerd? U kunt zich hier gratis aanmelden. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.