Op dinsdag 26 juni 2018 organiseert FARO Benelux in Eindhoven haar eerste Construction Day. Tijdens deze dag worden nieuwe en bestaande technologische oplossingen voor bouwprojecten gepresenteerd. De FARO Construction Day is bedoeld voor aannemers, architecten, wegenbouwers, stedenbouwkundigen en planologen. Inschrijving is gratis en voor de lunch wordt gezorgd.

Precisietechnologie in de bouw is belangrijker dan ooit. Hoe gedetailleerder locatiegegevens kunnen worden vastgelegd hoe soepeler het bouwproces daarna wordt doorlopen. Veel ellende kan worden bespaard als het ontwerp op de echte bouwlocatie wordt geverifieerd. Is er wel met alle bijzonderheden en oneffenheden ter plaatse rekening gehouden tijdens het ontwerp van het gebouw of de weg? Hoe zit het met de tolerantieanalyse? De botsingsdetectie?

Tijdens dit eerste seminar ontdekt u onder andere hoe u belangrijke onderdelen van de constructie de eerste keer goed kunt krijgen, zodat u geen kostbare herbewerkingen hoeft uit te voeren. Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan modeluitlijning en VR. Natuurlijk mogen live demonstraties van de nieuwste bouwoplossingen, zoals Bouw van BuiltIT niet ontbreken.

Datum:

Dinsdag 26 juni 2018 van 10 tot 14:30 uur

Programma:

10:00 uur – Welkom en inleiding

10:15 uur – FARO binnen de bouwsector

11:00 uur – Koffiepauze

11:10 uur – FARO Focus S Demo

11:30 uur – BuildIT Construction

12:00 uur – Lunch

12:45 uur – Groepssessie 1 – Augmented Reality

13:15 uur – Groepssessie 2 – Laserprojectie en plaatsingstechnologie

13:45 uur – Groepssessie 3 – Virtual Reality

14:15 uur – Wrap up en Q&A

14:30 uur – Einde

Locatie:

Conference Center HTC

High Tech Campus 1

Eindhoven

Geïnteresseerd? U kunt zich hier gratis aanmeldenvoor de FARO Construction Day.