FARO CAM2 Measure 10 – de krachtige en flexibele 3D metrologie-software voor alle tactiele en contactloze 3D-scanningapplicaties – levert één van haar krachtigste voordelen bij het scannen van grote en complexe objecten.

De uitgebreide puntenwolkcapaciteit laat gebruikers toe om meerdere 3D meettoestellen tegelijk te verbinden om op snelle wijze grote objecten te scannen. Multi-device 3D-scanning kan, voor de allereerste keer, simultaan gebeuren in een coördinatensysteem en de inpunt ingebracht worden in één enkele softwaretoepassing op één computer.

Eenvoudig op te zetten en te gebruiken, laat de CAM2 Measure 10 gebruikers toe om de kracht van simultaan meten te gebruiken om snel een 3D scan op grote schaal uit te voeren, dit in vergelijking met de conventionele methodes. Door de snelle dataverzameling kunnen gebruikers zo efficiënt mogelijk werken en processen optimaliseren.