De FARO Edge ScanArm HD combineert de flexibiliteit en functionaliteit van de FARO Edge meetarm met de High Definition Laser Line Probe HD. Samen creëren ze een krachtig contact/contactloos draagbaar meetsysteem dat ideaal is voor uitdagende gebruikstoepassingen.

De FARO Edge ScanArm HD levert een snelle verzameling van de puntenwolk met een extreme resolutie en hoge nauwkeurigheid zonder dat enige speciale coating of het plaatsen van targets noodzakelijk zijn. Dit alles in een compact en gebruiksvriendelijk systeem.

Deze korte video toont de FARO ScanArm en zijn mogelijkheid om een breed spectrum aan oppervlaktes te scannen, gaande van blinkend koolstofvezel tot een weerspiegelend onderdeel uit chroom.

De extra brede scanstrook en snelle frame verhogen de productiviteit door het verhogen van de dekkingsgraad en het het verminderen van scantijd. Ingewikkelde componenten kunnen haarscherp opgenomen worden vanwege de 2000 punten per scanlijn en de nieuwe blue laser met geluidsreductie-technologie. Gebruikers kunnen de trainingstijd immens verlagen vanwege de nieuwe crosshair-feature en de bestaande LED Rangefinder functionaliteit, die scanning feedback in realtime weergeeft.

Onze FARO Edge ScanArm HD is het meest betaalbare, high performance contact- en contactloze meetsysteem en is ideaal voor productontwikkeling, inspectie en kwaliteitscontrole en biedt mogelijkheden zoals puntenwolkvergelijking met CAD, rapid prototyping, reverse engineering en 3D modellen van free-form oppervlaktes.