De Control Fair zal eenmalig plaatsvinden in het Stuttgart Exhibition Centre van 5 tot en met 8 mei. Bezoek FARO op onze stand (Hall 3, stand 3404) waar we een workstation zullen demonstreren die bestaat uit een FARO Edge meetarm verrijkt met Augmented Reality Software, Metaio Engineer.

De Control Fair zal eenmalig plaatsvinden in het Stuttgart Exhibition Centre van 5 tot en met 8 mei. Bezoek FARO op onze stand (Hall 3, stand 3404) waar we een workstation zullen demonstreren die bestaat uit een FARO Edge meetarm verrijkt met Augmented Reality Software, Metaio Engineer.

De FARO en Metaio systemen zijn perfect geschikt voor elkaar, met name in de context van  kwaliteitscontroletoepassingen in de industriële branche.

Verschillende industrieën, inclusief de automobielbranche en de mechanical engineering sector, kunnen baat hebben bij Augmented Reality. De technologie verrijkt een gebruikersinzicht van een echt assemblageonderdeel met een over elkaar liggend 3D computerondersteund designmodel (CAD) om al het opvolgende mogelijk te maken op een see-through apparaat (bijv. tablet, head-mounted display etc.): snelle visuele vergelijking, assemblage controles, foutendetectie en het opsporen van afwijkingen.

De nieuwe release van Metaio Engineer biedt built-in support voor FARO meetarmen. Alle benodigde functies worden geleverd als fabrieksinstellingen en zijn klaar voor gebruik, van kalibratie tot andere functies die je dagelijkse taken ondersteunen.

Dit zijn de basisstappen om een Augmented Reality system te installeren, gebaseerd op de FARO Edge meetarm:
1. Monteer de camera met de beschikbare adapters op de greep van de meetarm.
2. Kalibreer de camera en ruimtelijke relatie tussen de camera en de meetarm.
3. Stel de positie vast van de arm in relatie tot het te analyseren onderwerp.
4. Visualiseer een over elkaar liggend CAD model op een bestaand model, onderdeel of product.
5. Vergelijk geplande versus werkelijke metingen.

Wilt u meer over dit onderwerp weten?
Bezoek dan onze stand (Hall 3, booth 3404) tijdens de Control Fair en woon onze live demonstratie bij.

Reserveer je gratis entree ticket voor de beurs hier.